Půjčky pohodlně

06.09.2012 12:54

Chodit se do obchodů ochlazovat v létě a v zimě ohřívat je pěkný koníček. Chtělo by to ale nějaké peníze a občas se potěšit dárkem. Doma se staré spotřebiče ničí rekordním tempem a na nové není. Jenže kde vzít prostředky?

 

Home Credit

Ve většině prodejen, kde mají na topení nebo klimatizaci, je také smluvně zajištěno, že si můžete sjednat prodej na splátky. Dokonce s Home Credit nemusíte platit ani první akontaci. Z pěkných mixerů, hnětačů, pekáren, fritéz a myček nádobí si můžete jakýkoliv produkt ihned pořídit. Dělá to tak každý. Prostě jen ukážete na zboží, sepíšete smlouvu s Home Credit a můžete si výrobek odnést. Těžší věci vám jistě dovezou.

 

Půjčka 150000

Předměty denní potřeby nejsou drahé. Když potřebujete větší peníze, může vám pomoci Home Credit půjčka. Spotřebitelský úvěr se poskytuje od částky 10.000 Kč do 150.000 Kč. Přitom předkládáte jen dva doklady totožnosti a sdělujete sídlo a spojení na zaměstnavatele. Půjčení je velmi prosté. Za několik minut mohou být peníze odeslány na váš účet. Ideální pro spojení půjček je konsolidace půjček Home Credit

 

S půjčkou Home Credit se nemusíte ohřívat nebo ochlazovat. Pořiďte si klimatizaci nebo topení domů. Při výhodných úrocích a dlouhé době splácení půjčku ani nezaznamenáte. Přitom vyřízení vás také nezdrží. Home Credit peníze poskytuje rychle a bez zbytečných formalit.